De första Bolonkisarna

Nordens första bolonkisar

Här är de första RTB som registrerades i Norden. Alla fantastiska små hundar med otroligt stora personligheter. En del lever vidare i vår avel i dag. Men älskade är de alla oavsett.

Chelsea Black Hekaté

Den sötaste lilla hunden någonsin, Chelsea var den första bolonkan som registrerades i  Sverige,  hon fick också de första valparna. Ingen av hennes valpar gick vidare i avel. Knappa 3 kg är hon den minsta av våra. Hon har levt ett långt och fint pensionärsliv, alltid varit frisk och glad.  Den 4 augusti 2020 somnade hon in. Tack Chelsea <3

Russkaja Istorija Zhakonya "Iriska"

Den största personligheten, den bästa mamman och en otroligt stark nedärvare. Tyvärr blev hon bara 11 år då hon drabbades av en riktigt elakartad, aggressiv juvertumör. Innan dess hade hon inte haft en enda sjukdag. Vi saknar dej <3 <3

Nevskaja Uslada Sumerechny Tuman "Theo"

Härligaste killen någonsin. Född 17 mars 2006, somnade in 11 november 2021. Theo blev nästan 16 år, år som fylldes av dagliga skogspromenader och samvaro med familjen. Tack Ulf och Elisabeth, hans liv kunde inte varit bättre!  Theo är pappa till 5 fina kullar och mormorsfar till våran Ärtan/S Patriks Baby Girl.  Han har idag barnbarn i alla Nordiska länder. Tack också till Marina och Vitaly Kudryavtseva för en underbar gosse!

Nevskaja Uslada Tsvetnaya Zhemchuzh "Helen"

Helen var vår lilla utbrytarkung och Splinter. Hon blev SE CH och lämnade många fina valpar, tyvärr har vi inte kvar något av hennes linjer,ibland blir det inte som man planerat. Ett stort tack till Cici för all kärlek du gett henne sedan hon flyttade till dig vid 3 års ålder. Hon kommer alltid också att vara en del i våra hjärtan. Helen fick somna in när hon var näsan 14 år.

Eternity Aneriko "Uma"

Söta lilla Uma. Hon ville verkligen inte bli mamma... så det behövde hon naturligtvis inte. Man måste följa sitt hjärta och det får vi respektera som uppfödare. Men en av de första i Norden var hon.

Fantasia Aneriko "Fanta"

Vilken superhärlig hund! Glad, lättsam och smart. Samägd med en annan uppfödare då hon och Iriska tyvärr inte kom överens. Många fina valpar har hon lämnat som glädjer sina nya familjer. Tack Fanta och Irena som fött upp henne.

Hil Color Vinny Vrch "Hill"

Sötaste lilla Hill. Vägde bara 1.5 kg då han kom vid 10 månaders ålder. En mer passande vikt var nog trots allt de 3.5 kg han landade på som färdig. Han var den första vi ställde ut och han blev snabbt SE UCH. Många fina barn har han fått, särskilt har han nedärvt sin vackra huvud. Vi sparade Ester och Serafina för oss själva.

Skapa din hemsida gratis!